De Kraanvogelspelers stuitten in Duizel op een Dubacteam, dat vastbesloten op weg is naar de titel in de C1-klasse. Jo Roest startte als vervanger voor de zieke Theo Verwimp tegen Wim van Pelt even nerveus als zijn opponent, maar omdat hij wel en Wim niet de rust hervond kon hij vanaf de achtste beurt de wedstrijd naar zijn hand zetten. Met steunseries van 12, 13, 24 , 17 en 19 caramboleerde hij de partij in 19 beurten bekwaam uit en incasseerde als enige van de zes spelers de bonuspunten.
Rinus Vorstenbosch was even kansloos tegen Ep Visser, die met een serie van 33 in de vijftiende beurt een beslissende voorsprong nam en na 23 beurten zijn vijftiende winstpartij van het seizoen mocht bijschrijven.
Doordat ook kaderspeler Piet van Dooren in zijn partij tegen Peter van der Heijden de volle winst behaalde door zijn 255 caramboles in 23 beurten te vergaren versterkte Dubac 1 met een 100% score de toppositie in de competitiestand. Andere titelkandidaten als D'n Babbel 1 en De Ster zullen alle zeilen bij moeten zetten om de Duizelnaren nog van de eerste plaats te verdrijven.
De eerstvolgende thuiswedstrijd van De Kraanvogel is op maandag 6 februari tegen Dubac 2 met Adri Dijkmans, kader 57/2, Jos Bierens, libre grote hoek en Jo Roest, libre kleine hoek.
Prima gelegenheid voor de echte biljartliefhebbers om verschillende aspecten van de sport te komen bekijken.
Aanvang van deze wedstrijd: 19.00 uur.

VandaagVandaag14
Deze weekDeze week14
Deze maandDeze maand710
TotaalTotaal41911