Mierlo was in de sterkste opstelling naar Eersel afgereisd, zodat er voor de toeschouwers een interessante biljartavond te zien was met drie spelonderdelen: libre kleine hoek, libre grote hoek en kader 38/2. Mierlospeler Jan Noten, gevreesd om zijn grote series americaine opende tegen Rinus Vorstenbosch met een serie van 29, maar stelde in de rest van de partij zwaar teleur met 17 poedels en een moyenne van 2,28 wist hij slechts 3 schamele wedstrijdpunten te behalen en omdat Rinus onverstoorbaar bleef caramboleren mocht hij via een moyenne van 2,35 de winstpunten en de bonus opstrijken: 15 – 3 voor De Kraanvogel.
Aan Wim van Pelt en Peter v.d.Heijden de opdracht om deze voorsprong vast te houden tegen twee geduchte tegenstanders, Jos Verberne en Henk Rosmulder.
Alleskunner Jos Verberne liet in de tweede beurt met een serie van 69 al onmiddellijk blijken korte metten te willen maken, maar Wim van Pelt bleef met series van 10, 19 en 31 goed in het spoor en finishte uiteindelijk in 15 beurten, waarna, geheel in de geest van de partij, Jos met een serie van 14 in de nabeurt gelijk maakte. Peter v.d.Heijden kon met een geruststellende 29 – 17 voorsprong aan zijn wedstrijd tegen kadrist Henk Rosmulder beginnen. Deze partij kwam zeer traag op gang en na 12 beurten stond een gelijke stand van 33 – 33 caramboles op het scorebord, maar toen kwam Henk op stoom en met series van 30 en 51 maakte hij het verschil: 15 – 6 in wedstrijdpunten na 22 beurten leverde een eindstand op van 35 – 32 voor De Kraanvogel.
Op maandag 14 november speelt De Kraanvogel in eigen huis tegen De Ster uit Hoogeloon met waarschijnlijk kaderspeler Bert Vermeulen en de libristen Cees van Loon en Albert Sol. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

VandaagVandaag14
Deze weekDeze week14
Deze maandDeze maand710
TotaalTotaal41911